O nama

O nama

Ovako je to počelo...

Sve je počelo sa mojim malim projektom kreiranja kreme za vlastite potrebe. Dugo sam tražila proizvod koji će izbrisati crvenilo i akne sa moje kože. Nakon kvalitetnog istraživanja otkrila sam sva ljekovita svojstva prirodnih voskova, biljnih i eteričnih ulja.

Moja ideja o prirodnoj kozmetici je postala poznata mnogim ženama širom regiona.
 
Prva narudžba je zabilježena 21. januara 2018. godine i od tada počinje računanje postojanja brenda Bellen. Do kraja te godine u ponudi smo imali samo šest preparata. Danas Bellen broji preko pedeset vrsta različitih preparata za njegu lica, kose i tijela. 
 
Prilikom razvijanja receptura i samog dizajna preparata inspirisani smo prirodom kojoj podarimo malu dozu luksuza kako bismo klijentima korištenje naše kozmetike učinili zanimljivijim, s obzirom da smo svjedoci da danas mnogi preskaču rutinu njege lica.
 

Rijči vlasnice

Za ostvarenje snova je uistinu potrebno mnogo hrabrosti. Uspjeh je rezultat prvenstveno vjere u sebe, a zatim neumornog rada, truda i doze kreativnosti kako bismo sve to učinili malo uzbudljivijim. Ljudi u mom okruženju često kažu da sam imala mnogo sreće i zbog toga jako brzo napredovala u svom poslu. Zapravo, slažem se s njihovim mišljenjem. Sreća zaista i dolazi iz nas samih i naše nutrine. Odrasla sam u radničkoj porodici u jednom seoskom naselju i od malena roditelji su me učili o pravnim životnim vrijednostima. Prije svega, učili su me da budem dobar čovjek i izuzetno sam im zahvalna na tome

Jedan mali dio slika